Latvijas Biatlona izlase uzsāk Pasaules kausu sezonu Kontiolahti

Nedēļas nogalē visi varējām priecāties par iespēju sekot līdzu Mūsu izlases sportistu startiem, uzsākot jauno 2020./2021. gada Pasaules kausu sezonu. Neraugoties uz to, ka vēl nedēļas sākums bija izaicinājumu pilns un saspringts ar loģistikas un veselības jautājumu risināšanu, Latvijas Biatlona federācija spēja tikt ar to galā un sakārtot visus jautājumus, lai sportisti varētu saņemt akreditācijas un iziet uz starta.

Sakarā ar to, ka vairāki vadošie sportisti – Baiba Bendika, Aleksandrs Patrijuks un Edgars Mise ir spiesti izlaist pirmos divus posmus, sacensībām tika pieteikti mūsu izlases juniori – Renārs Birkentāls, Kirils Matjuhins, Ieva Pūce un Rūdis Balodis, dodot iespēju, katram nostartēt vienā no sacensībām.
Mūsu Facebook lapā regulāri tiek ielikta jaunākā informācija par sportistu startiem un rezultātiem.
Jau šonedēļ turpat Kontiolahti tiks aizvadīts 2. Pasaules kausa posms.(Sacensību kalendārs )

Lai Mūsu sportistiem un treneriem laba veselība!

Paldies atbalstītājiem: BTA Latvija, Latvijas valsts mežu vēstniecība, VIVAT Multitalent, Izglītības un zinātnes ministrija, Iekšlietu ministrija, Latvijas armija, Latvijas Olimpiskā Komiteja, Latvijas Olimpiskā vienība, Latvijas Sporta federāciju padome, Solution Gym fitnesa klubs 2, Lapua, #RITC