Latvijas Biatlona izlase jauno sezonu uzsāks ar dalību Pasaules kausos un IBU kausos.

Jau nākamo nedēļu – 29.novembrī tiks dots starts jaunajai 2022./2023. gada sezonai biatlonā.
Šosezon IBU sacensību kalendārs ir gana piesātināts gan ar Latvijas komandas dalību visos IBU sacensību līmeņos (IBU Pasaules kausi, IBU kausi, IBU Junioru kausi, IBU reģionālās sacensības), gan ar Latvijas Biatlona federācijas apņemšanos rīkot IBU Junioru Eiropas čempionātu biatlonā Madonā Smeceres sila bāzē.
Latvijas Biatlona federācija kopā ar apjomīgo treneru un sportistu darbu ir veiksmīgi sagatavojušies un turpina gatavoties atbildīgajām sacensībām, nospraužot jaunus mērķus un izaicinājumus. Vasarā un rudenī ieguldītais darbs tiek augsti novērtēts un dod cerību mūsu komandai sasniegt augstvērtīgus rezultātus gan IBU Pasaules kausu sacensībās, gan IBU Junioru kausu sacensībās. Jau šodien Latvijas biatlona pieaugušo izlase ierodas Kontiolahti Somijā, kur nākamās nedēļas garumā tiks aizvadītas pirmās sacensības. Kā arī šodien Latvijas biatlona jauniešu izlases sportisti dodas uz Martelu Itālijā, lai aizvadītu treniņu nometni pirms pirmā IBU Junioru kausa, kas aizsāksies 5. decembrī.
Latvijas Biatlona federācija vēlas izteikt pateicību Latvijas Olimpiskajai komitejai, Latvijas Olimpiskai vienībai, Latvijas Sporta federāciju padomei, Izglītības un Zinātnes ministrijai, Valsts Policijai, Valsts Robežsardzei, Nacionālajiem Bruņotajiem spēkiem, visiem sponsoriem SIA VUDLANDE, SIA RITC, SIA MEŽU SILI, AS LATVIJAS VALSTS MEŽI,LAPUA, kas palīdzēja un turpina palīdzēt Latvijas biatlonam ceļā uz sporta virsotnēm.

Turēsim īkšķus par Mūsu komandu gan klātienē, gan pie TV ekrāniem.
IBU Sacensību kalendārs /rezultāti

Latvijas Biatlona federācija