Ruhpoldinga noslēdzas ar Andreja izcilu šaušanu un 10.vietu iedzīšanā!

Piektais Pasaules Kausa posms norisinājās Ruhpoldinga, kur tika aizvadīts stafetes, sprinti un iedzīšanas sacensības.

Esam priecīgi, ka nu jau regulāri, mūsu izlasei ir iespēja uzlikt gan sieviešu, gan vīriešu stafetes komandas. Šis ir ļoti liels ieguldījums nāciju punktos un šobrīd mēs cīnāmies, lai uz nākošo sezonu būtu iespēja startēt 4 nevis 3 atlētiem individuālajās distancēs. Tāpēc starti stafetēs ir ļoti svarīgi un vērtīgi.

Ruhpoldingas posmā sievietes izcīnīja 17.vietu, turpretī vīriešiem izdevās labākā stafete šajā sezonā un tika ieņemta 12.vieta.
Sprinta sacensībās Baiba Bendika ar šaušanu 1+1 ieņēma 40.vietu, un nākošās dienas iedzīšana ar šaušanu 3+0+1+0 ieņēma 46.vietu. Sandra Buliņa ar šaušanu 1+0 ieņēma 63.vietu un bija tikai 3 sekunžu attālumā no iedzīšanas sacensībām. Taču Annija Sabule ar 0+1 ieņēma 89.vietu.

Vīriešiem sprints bija ļoti blīvs, taču diviem latviešiem Andrejam un Renāram izdevās izcīnīt vietas top40. Andrejs ar 0+1 finišēja 17.vietā, turpretī Renārs ar 1+0 37.vietā, kas ir viņa otrs augstvērtīgākais rezultāts līdz šim. Edgars Mise ar šaušanu 1+1 ieņēma 86.vietu.
Nākošās dienas vīriešu iedzīšanā ar izcilu šaušanu Andrejam izdevās pakāpties par 7 vietām un izcīnīt augsto 10.vietu. Renārs arī šāva stabili un kļūdījās tikai 1 reizi un ieņēma 44.vietu.

Lepojamies ar mūsu sportistu panākumiem un priecājamies redzēt progresu! Paldies ik vienam atbalstītājam! Šonedēļ jau sacenibas Antholzā, Itālijā, kur gaidāms saīsināta individuāla distance, jauktās stafetes un masu starti.