Pasaules kausu Antholzā noslēdzam ar 5.vietu jauktajā pāru stafetē

Pasaules kausu Antholzā noslēdzam ar 5.vietu jauktajā pāru stafetē!

Beidzamais Pasaules kausa posms pirms Pasaules čempionāta mūsu komandai noslēdzās uz pozitivīvas un patīkamas nots. Jauktajā pāru stafetē Andrejam ar Baibu izdevās pēc nepārāk veiksmīga starta, finišā tomēr izcīnīt augsto 5.vietu un no pjedestāla vien zaudēt 10 sekundes. Sportisti nepadevās līdz beigām un parādīja kārtīgu cīņas sparu visas sacensības garumā.

Posma sākumā tika aizvadīts saīsinātas individuālas distances, kur Andrejs ar divām kļūdām ieņēma 13.vietu. Renārs vēlreiz spēja iebraukt labāko trīsdesmitniekā, tikai ar vienu kļūdu izcīnīnot augsto 29.vietu. Taču Aleksandrs kļūdoties četras reizes ieņēma 86.vietu. Dāmām diemžēl šajās sacensības šaušana neizdevās, attiecīgi Sanitai ar sešām kļūdām 83.vieta, Sandrai ar sešām kļūdām 90.vieta un Baibai ar divpadsmit kļūdām 91.vieta.

Stafešu dienā viena veiksmīga, otra ļoti neveiksmīga stafete. Jauktajā stafetē 23.vieta, attiecīgi pirmā etapa posmā, kuru veica Annija notika tehniskas problēmas ierocim un sliktās šaušanas dēļ Sanitu jau noņēma par apli otrajā etapā.

Masu startā Andrejs parādīja kārtīgu cīņu un ar šaušanu 1+0+2+0 ieņēma augsto 12.vietu.
Lepojamies ar komandas panākumiem. Šobrīd jau lielākā daļa no komandas atrodas Osrblie, kur norisinās Eiropas čempionāts. Pēc mazas atelpas mājās, jau 7.februārī būs gaidāms pirmais starts Pasaules čempionātā Nove Mesto, Čehijā.