ZIEDO un atbalsti Latvijas biatlona izlasi ceļā uz jaunām virsotnēm!

Latvijas Biatlona federācijas vārdā uzrunāju Jūs, Latvijas biatlona draugus un fanus!

2023./2024 gada sezona Latvijas biatlonam ir ļoti īpaša un nozīmīga. Komandas veiksmīgais sezonas sākums un Jūsu lielais atbalsts pie TV ekrāniem mums ir devis milzu enerģiju ceļā uz sezonas lielo mērķi – iekļūt Nāciju kopvērtējumā starp TOP 17 komandām gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē.

Kāpēc tas ir tik svarīgi?!
2024./2025. gada sezona ir pirms olimpiskā sezona, kuras laikā nācijām notiks atlase dalībai Kortīnas Olimpiskajās spēlēm. Tādēļ, noslēdzot 2023/2024 sezonu, Mūsu komandai ir jānostartē obligāti visos posmos un komandas līderiem jāturpina Jūs priecēt gan Pasaules čempionātā, gan atlikušajos posmos Holmenkolenā (Norvēģija), Saltleiksitijā (ASV), Kanmorē (Kanādā). Latvijas komandai, esot starp TOP17 valstīm, tiek dota iespēja jau nākamās sezonas sākumu uz starta uzlikt 4 sportistus, kas savukārt Nāciju ieskaitē dos lielākas iespējas Olimpiādei kvalificēties lielākam Mūsu sportistu skaitam.

Tādēļ Latvijas Biatlona komandas vārdā uzrunāju Jūs atbalstīt ar ziedojums Latvijas Biatlona izlasi dalībai IBU Pasaules kausa posmos Saltleiksitijā (ASV) un Kanmorē (Kanāda).
Lai komanda veiksmīgi nokļūtu un nostartētu pēdējos 2 IBU Pasaules kausa posmos, mums ir nepieciešami 60000 eiro. Tādēļ Mūsu komanda būs ļoti pateicīga ikvienam Jūsu atbalstam.

Baibas izcīnītā 5. vieta Pasaules čempionātā ir pierādījums visiem, ka mazās nācijas ar milzu darbu un enerģiju spēj konkurēt un cīnīties par augstām vietām un medaļām. Esiet daļa no Mūsu komandas un atbalstiet Mūs ceļā uz jaunām virsotnēm.

Ar cieņu,
Juris Pīpkalējs
ģenerālsekretārs
Latvijas Biatlona federācija