LR Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis sveic Baibu Bendiku par sasniegumiem 2023./2024. gada sezonā

🏆Šodien iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis pasniedza Pateicības profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023./2024. gadā.
🤝 Iekšlietu ministrijas un dienestu vadība pateicās sportistiem par augstajiem sasniegumiem un piederību iekšlietu resora saimei, kā arī par Latvijas un iekšlietu nozares popularizēšanu Latvijā un pasaulē, īpaši jauniešu vidū.
🤝 Savukārt Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas, Latvijas Kamaniņu sporta federācijas un Latvijas Biatlona federācijas pārstāvji pateicās Iekšlietu ministrijai un dienestiem par sportistiem sniegto atbalstu.
✨ Apbalvošanas pasākumā piedalījās arī Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs D.Trofimovs, Valsts policijas priekšnieks ģenerālis A.Ruks, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks ģenerālis I.Zitāns, Iekšlietu ministrijas veselības un sporta centra direktore I.Misus, kā arī Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas ģenerālsekretārs Z.Ekmanis, Latvijas Kamaniņu sporta federācijas ģenerālsekretārs K.Mauriņš un Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs J.Pīpkalējs.

Avots: Iekšlietu ministrija

Foto: Iekšlietu ministrija